SOSYAL TESİS
Tarih: 19.05.2018| Okunma Sayısı: 1474

Meslektaşlarımız, ilimiz ve Adilcevaz ilçemiz için büyük bir proje yürütüyoruz. 
Yıllardır turizm alanında istediğimiz payı alamamanın eksikliğini yaşadık. Ne yazık ki özel teşebbüsün ilimizde/ilçemizde bir turizm tesisi kazandırmasını da sağlayamadik. Zira özel teşebbüs yatırım yapmaktan türlü bahanelerle çekindi. Yerli ve yabancı turistleri de agirlayacagimiz, standartları sağlayan, oda/yatak sayısı yüksek, deniz kenarında bir otel, ilimizde büyük bir eksikliği giderecekti
Ayrıca başta ilimiz ve bölgemiz mensubu avukatlar olmak üzere tüm avukatların toplantılarını, çalıştaylarini, eğitimlerini, programlarını ve her türlü etkinliğini yapacağı bir komplekse de ihtiyaç vardı. 
Girişimlerimiz, büyük çaba ve emeklerimizle Van Gölünün en nadide yerlerinden birinde Bitlis Baro Başkanlığı'nin çalışmaları ve ilin tüm kurum ve kuruluşlarının büyük desteği ile hazirladigimiz projemiz Türkiye Barolar Birliği'nce incelemeye alındı ve bu hususta teknik ekip çalışmaya başladı.
Projemizde emeği olan/projemizi destekleyen/bize inanan başta Valilimize, Türkiye Barolar Birliği Başkanı, yöneticileri ve personeline, Milletvekilimize, Baromuza, tüm mensup ve personeline, Adilcevaz Kaykamimiz, tüm yönetici ve personeline, Adilcevaz Belediye Başkanımıza ve tüm yönetici ve personeline, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine, İl Özel idaresi Genel Sekreterine ve tüm personeline, Ak Parti Bitlis İl Başkanına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 
Bu büyük proje Baromuza, Avukatlarımıza, ile/ilçeye buyuk deger katacaktır. 
Hayırlı olmasını diliyoruz.

29.03.2024
AV. GÜLHAN BAYRAM SEKMEN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.