MAKBUZ TEK
Tarih: 13.03.2020| Okunma Sayısı: 2162

MakbuzTEK - e-SMM - Elektronik Serbest Meslek Makbuzu

 14875
 A 
 

Makbuztek, Avukatlarımıza ve Barolarımıza özel olarak hazırlanmış bir Elektronik Serbest Meslek Makbuzu (e-SMM) portalıdır. e-Dönüşüm kapsamındaki Elektronik Serbest Meslek Makbuzu (e-SMM) uygulaması, Avukatlarımız için halen uygulanmakta olup 01.06.2020 tarihinden itibaren zorunlu hale gelecektir. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) standartlarına uygun Makbuztek, geliştirdiğimiz diğer projelerdeki kalite, güvence ve benzerleri ile kıyaslanamayacak düşük fiyat garantisi ile ve Barokart ödeme kolaylığı ile meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

e-SMM uygulaması Makbuztek, TBB tarafından sunulan UHAP, icraTeK, büroTeK, kararTeK, OCAS, AYAS ve UZAS gibi tüm Avukat ve Baro sistemleri ile tam entegre olup CMK, Adli Yardım gibi Baro ve Avukat arasındaki tüm makbuz işlemlerinde ve dava ve icra takibi gibi Avukatlar için makbuz işlemi gerektiren tüm süreçlerde kolaylık ve avantaj sağlamaktadır.

Makbuztek ile icraTeK ve büroTeK üzerinden serbest meslek makbuzu işlemleri yapılabileceği gibi bu projelerdeki dava ve icra dosyalarındaki cari işlemler, gelir ve gider kalemleri e-defter beyan sistemine aktarılabilir, icra dosyalarında makbuzlar otomatik olarak icraTeK üzerinden oluşturulabilir ve Türk Elektronik Para A.Ş. güvencesi ile tahsilat yapılabilir.

Makbuztek üzerinden tüm makbuz hesaplama kriterleri seçilebilmekte ve makbuz rakamları otomatik olarak hesaplanmaktadır.

Makbuztek üyelik, kurulum, bakım, güncelleme ücreti ödemeden, GİB kayıtlarına gönderilen e-SMM sayısı kadar ücret ödemesi yapılarak kullanabilecek bir programdır. Üstelik Makbuztek e-SMM paketleri benzerleri ile kıyaslanamayacak fiyatlarla meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuş olup, 100 adet e-SMM düzenlenebilen makbuz paketi 39 TL + KDV olup, yıllık sınırsız makbuz paketi ise 299 TL+KDV’ ne satın alınabilir.

UHAP şifreniz ile MakbuzTek’e giriş yapabilirsiniz. 

MakbuzTek tanıtım dökümanı için tıklayınız

24.04.2024
AV. GÜLHAN BAYRAM SEKMEN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.